Halloween 2016

Fåsenu.
 
Har VELAT fuska och röka vanliga cigaretter typ 4 ggr sen jag skrev sist, men har inte gjort det. Mycket tack vare hunbun, som tyvärr fått stå ut med att jag snäst åt honom bara för att han vill mig väl... suck.
 
Ångesten har definitivt inte lagt sig, den blommar upp för minsta lilla och ovanpå ångesten känner jag att jag blivit verbalt klantig och säger saker utan att tänka mig för. Ord sårar och min klantighet gör att jag mår ännu mer pyton.
 
 
I fredags hade vi halloweenfest, som inte blev en halloweenfest i slutändan. De flesta avbokade, hörde inte av sig/dök inte upp. Så det var bara jag, hunbun, Katsy, Kim, Siri och Tim. Batte och Siri var de enda utklädda. Vi käkade mest snacks, tjötade och tittade på skräckfilm. Himla mysigt trots allt. Min halloween-älskande sida var besviken, men min ångest-sida var lättad.
 
I lördags kunde INGEN komma (sjuka eller avbokade) så vi bjöd in oss själva till Pierres halloween-förfest och drog sedan ut på krogen. Fanns både plus och minus med den kvällen. Det var askul att klä ut sig, det var awesome att vara gäst istället för värd, det var trevligt folk. Ogillade dock flertalet diskussionsämnen och jag är fortfarande urless på dricklekarna - tur att det pågick kökshäng jag kunde haka på istället.
 
Det blir eventuellt ett till/extra halloweenfirande i helgen med Katsy! Det vore najs, saknade henne i lördags..
 
 
 
Men IDAG då! Wow. Jag sov genom hela natten. JAG SOV GENOM HELA NATTEN!?
Alltså, jag minns inte sist jag gjorde det? I mars-april kanske? Visst, vaknade en sväng vid 2-tiden då jag gick upp på toa, men jag SOMNADE OM och sov tills väckarklockan ringde! Wow... Detta kjänns lite magiskt.
Och hur valde jag att fira detta? Jo, jag bad hunbun dumpa av mig vid 7eleven macken påväg till jobbet så jag kunde köpa kattmat (för den var HELT slut och jag skulle förmodligen bli mordlysten av att lyssna på Eddies jamande de närmsta timmarna) och sen promenera hem för den 2 kilometer långa uppförsbacken.
 
Nu har jag dessutom hunnit få i mig min andra kopp morgonkaffe, så nu är det dags att städa upp efter helgens stök. Åh ljuva måndag!