Cheap n' Stinky-metoden

Alltså haha.. Jag slutar ju aldrig prova grejer, grejer vissa promotar som fan o andra grejer som folk reagerar panikslaget på.
 
No-poo projektet höll jag envist fast vid ett bra tag, men eftersom det varken gav mig friskare, vackrare eller starkare hår så sket jag tillslut i det.
(idén är att sluta använda vanligt schampo och balsam då det innehåller kemikalier etc som sliter på håret. Istället blandar man bikarbonat med vatten och masserar in i håret och sköljer sedan ut. För att sedan återställa ph-balansen i hårbottnen doppar man hår och hårbottnen i äppelcidervinäger blandat med vatten och låter torka tills doften försvinner).
 
I början av detta år började jag även smörja mig med kokosolja, och det har faktiskt gett resultat. Framförallt på mina knottriga torra smalben som ingenting förr hjälpt mot. Nu är dom riktigt lena och nästan helt släta. Fick även veta att kokosolja ska göra underverk för skadat hår, så jag har börjat olja in håret minst en gång i veckan innan jag tvättar ur det. Även där har det gett suveränt resultat, håret är både lent och blankt!
 
Men just nu, utöver att äta näringsrikt, har jag börjat dels med tillskott för hår, hud & naglar men också med fiskleverolja/omega-3 kapslar. Ska bli intressant o se ifall det blir någon skillnad på hår och naglar, och kapslarna kom jag på att jag ville börja ta då jag helt enkelt inte får i mig tillräckligt med omega-3 via kosten.
 
Sist men inte minst så har jag varit rejält tjurig på mina ögonbryn (eller rättare sagt: frånvaron av ögonbryn) det senaste. Så pass tjurig att jag började leta efter ögonfrans/bryns-serum på nätet. Efter mycket om och men kom jag fram till att flertalet märken förbjudits eller dylikt för att de kunnat göra mer skada än nytta, och de som väl finns att köpa är löjligt snordyra.
 
 
MEN.. jag snubblade över något superkomiskt, nämligen att gnugga delade vitlöksklyftor på ögonbrynen för att stimulera tillväxten. Dock blev jag nyfiken, och kom tillslut fram till att jag tänker prova den här vansinniga metoden. Cheap n' Stinky-metoden kanske den borde kallas?
 
Nåja. Det är sånt här knasigt jag tänker på om nätterna när sömnen aldrig vill infinna sig.
 
Sen håller ciggen på att ta slut.. så jag tänker nog tigga snålskjuts ner till macken med Sebastian när han åker till jobbet så jag kan köpa cigg, och så får min morgonpromenad bli uppför "mardrömsbacken" helt enkelt.