Detoxing

Det har varit snart två helt vidriga veckor typ-ish.
 
Bröt ju ihop fullständigt knappt en vecka inpå nedtrappningen av de där medicinerna. Fanns väl ganska rejäla skäl för att bryta ihop, men ändå. Och för ungefär exakt en vecka sen så liksom var det dags för den där jobbiga grejen på sjukhuset som jag gått och grämt mig så mycket över, och som triggade hela grina-som-en-unge episoden. Ironiskt nog gick det faktiskt jättebra, och efteråt blev jag bortskämd av Ida och Kim med pizza, doughnuts, energidryck, kedjerökning etc. Det var awesome.
 
Sen gick det utför. Jag började må så otroligt konstigt och skumt att jag trodde jag fått en snereaktion på nedsövningen. Illamående, trötthet/frånvaro, skakningar, extrem yrsel, huvudvärk, stickningar i lemmarna, "blixtar" i huvudet etc. Gick omkring i flera dagar utan att det gick över, och tillslut fick jag veta vad det var för något (och fortfarande är..).
 
Det är utsättningssymptom för en av medicinerna jag lade ner. Really? REALLY? Ingen inom vården som kunde varit bussig och påpeka att man får typ AVTÄNDNING ifall man vill sluta ta medicinen? Nej jag är inte bitter... Men nu vet jag i alla fall varför jag mår så otroligt skumt och tillochmed dåligt vissa dagar. Det är ju inget farligt, bara obehagligt, och det kommer gå över.
 
Oh well, on to more funny things!
 
Jag ledsnade på att vara blå/svart/nånting i huvudet så ljusade upp det och blev mörkblond. ish. Men med envisa gröna skiftningar, och eftersom jag är knasig och provar knasiga saker så testar jag denna förmiddag ketchup-metoden.
 
(försök för övrigt ta en seriös bild när man har hela huvudet inkletat i ketchup? hoho)