Söndagsmorgon

Jasåatte... det funkade TYP med min plan. Sov "mer" och "mer" på nätterna (även om jag vaknade flera gånger om och behövde somna om) och fick saker gjort på dagarna. Fram tills igår (lördag) vill säga. Då sov jag bort hela dagen, antar att jag gått på sparlåga och kroppen helt sonika beslöt sig för att ladda upp batterierna helt. Så nu sitter jag här vid dumburken, pigg och glad. Jaja.
Har inte bestämt mig för ifall jag ska försöka fortsätta på min fixa-dygnet plan från o med måndag eller inte. Jag får se.
 
Torsdag och fredag spenderades med mina föräldrar, packa, bära, släpa, slita hela dagarna. Trevligt och jobbigt på samma gång. Igår sov jag som sagt, och innan Batte somnade tittade vi på The Conjuring och åt popcorn och kakor. Han fick mig även att ladda hem Wish-appen, och jag har en oroväckande känsla av att jag plötsligt kommer ha en massa SUPERNÖDVÄNDIGA saker påväg hem....
 
Och just nu tror jag att jag ska försöka fortsätta med lite dolande här hemma som jag fick skjuta på till förmån av mina föräldrar. Sen kanske ta en promenad, eller ett bad.. Hm.
 
 
 
Har också lyssnat klart på alla City of Ember böckerna. Första och sista boken var suveräna, de två böckerna därimellan var rena sörjan. Och nu har jag satt tänderna i Beautiful Creatures - som än så länge är rejält spännande!

Kommentera här: