Inatt gör jag vad jag vill

Haha - I suck!
Fast jag är inte ens ledsen över det. Det där med tillskärpning och nya tag?
Efter att ha pratat lite med mina nya vänner och fått bolla tankar så kom jag fram till att
Fuck it. Idag gör jag vad fan jag vill.
 
Så jag har käkat pizza, kakor, choklad och rökt massor av cigaretter (okej inte massor men några stycken).
 
Jag behöver inte vara felfri och duktig varenda dag, och just nu kände jag ett behov av att bara släppa på tyglarna helt. It feels awesome.
 
Dock tog jag den där promenaden och lyssnade på en talbok trots regn och blåst (läs: orkan). Ibland både hatar och älskar jag mig själv för att jag köpte det där regnstället för flera år sedan, för sen dess kan jag inte skylla på regn för att slippa promenader.
 
 
Satt just och tänkte på att jag verkligen borde ta itu med dygnsrytmen dock. Det här börjar kännas skitjobbigt. Vill gärna gilla läget och vänta ut det, men jag tror det är nattvanorna som kanske är anledningen till att jag är så konstant trött och seg hela tiden.
 
Får väl se hur de närmsta dagarna ter sig.

cause and effect?

Känner mig fortfarande lite wobbly i bollen men inte i närheten av hur jag mådde innan. Har inte varit helt okej mentalt nu på flera dagar och är osäker på varför, först fick jag inte sova alls och nu helt plötsligt verkar jag inte kunna göra annat än just det.
 
Dock så slog en tanke mig när jag gick omkring och var som mest ledsen och inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag ville ut. Ut ut ut ut!
 
Så.. jag ska nog ta och ladda upp min gamla trofasta mp3-spelare (haha, jag vet, jag är en dinosaurie) med lite talböcker och försöka ge mig ut imorgon.
 
Och.. jag vet inte hur relevant det är, kanske är det JUST därför jag mår så superkonstigt... men har slarvat lite med hur jag ätit de senaste dagarna. Jag har tänkt att det berott på att jag mått skumt, men kanske är det tvärtom? Varit duktig o stoppat i mig mängder med frukt, nötter, protein etc och bytt ut mjukt bröd mot knäckebröd i flera veckor, men de senaste dagarna har det blivit mycket mer mjukt bröd och mindre frukt..
 
Kanske borde jag försöka ta nya tag nu till helgen? Se om frisk luft och lite tillskärpning på matfronten gör skillnad...

Jag vill inte...

Skit skit skit.
 
Jag har en såndär
 
Jag vill inte göra nåt nyttigt/viktigt
Jag vill inte slappa
Jag vill inte laga mat
Jag vill inte göra något kul
Jag vill inte vara här
Jag vill inte behöva tänka
Jag vill inte behöva äta
 
-dag.
 
Jag vill bara typ.. Krypa ihop till en boll och försvinna. Gråta.
 
 
Det värsta är att jag inte vet varför. Jag tror inte jag har någon anledning att vara såhär ledsen, och ändå är jag det.