Detoxing

Det har varit snart två helt vidriga veckor typ-ish.
 
Bröt ju ihop fullständigt knappt en vecka inpå nedtrappningen av de där medicinerna. Fanns väl ganska rejäla skäl för att bryta ihop, men ändå. Och för ungefär exakt en vecka sen så liksom var det dags för den där jobbiga grejen på sjukhuset som jag gått och grämt mig så mycket över, och som triggade hela grina-som-en-unge episoden. Ironiskt nog gick det faktiskt jättebra, och efteråt blev jag bortskämd av Ida och Kim med pizza, doughnuts, energidryck, kedjerökning etc. Det var awesome.
 
Sen gick det utför. Jag började må så otroligt konstigt och skumt att jag trodde jag fått en snereaktion på nedsövningen. Illamående, trötthet/frånvaro, skakningar, extrem yrsel, huvudvärk, stickningar i lemmarna, "blixtar" i huvudet etc. Gick omkring i flera dagar utan att det gick över, och tillslut fick jag veta vad det var för något (och fortfarande är..).
 
Det är utsättningssymptom för en av medicinerna jag lade ner. Really? REALLY? Ingen inom vården som kunde varit bussig och påpeka att man får typ AVTÄNDNING ifall man vill sluta ta medicinen? Nej jag är inte bitter... Men nu vet jag i alla fall varför jag mår så otroligt skumt och tillochmed dåligt vissa dagar. Det är ju inget farligt, bara obehagligt, och det kommer gå över.
 
Oh well, on to more funny things!
 
Jag ledsnade på att vara blå/svart/nånting i huvudet så ljusade upp det och blev mörkblond. ish. Men med envisa gröna skiftningar, och eftersom jag är knasig och provar knasiga saker så testar jag denna förmiddag ketchup-metoden.
 
(försök för övrigt ta en seriös bild när man har hela huvudet inkletat i ketchup? hoho)
 
 
 

Nu föll poletten ner

Ja alltså vad hade jag förväntat mig.
Lägger man av med två mediciner som tekniskt sätt trubbar av en..
 
..kombinerat med att något jag liksom undvikt att tänka på eller oroa mig över snart är runt hörnet. Snart ska ske. Snart får jag veta ifall jag är körd eller inte.
 
..och på grund av nämnda begynnande händelse och oro så kommer jag eventuellt hamna i ett skede av livet jag inte var inställd eller beredd på att hamna i än. och det är om jag har TUR.
 
..och om jag har TUREN att hamna i denna oförberedda del av livet jag både har fruktat och längtat efter i flera år, då kan jag inte gå på dom där medicinerna. Medicinerna som kanske hade hjälpt mig just nu.
 
 
Hahaha. Jag cepar ur.
Konstant sovande. Aptitlöshet. Oroliga drömmar. Och nu idag krashade jag för att jag inte hittade en datasladd. Inte fan handlade det om sladdjäveln. Som jag för övrigt hittade nyss, så jag grät och garvade lite till.
 
 
Fan.

Långa regniga promenader

Helgen o Veckan i bilder!

I lördags åkte trion här i boet till Stockholm för att spela in Kims musikvideo. Det var fantastiskt kul, och bäst var nog när en äldre herre med basker beslöt sig för att lite spontant hoppa in, köra sina bästa dance moves och i princip stjäla hela showen.

Efteråt åkte vi till studion för att kika närmre på det som filmats och jag passade på att ge kärlek till den gamlaste, naknaste och skruttigaste kattfarbrorn jag någonsin sett. Sebastian fick gosa med en råtta och var givetvis helt överlycklig.

 

Söndagen spenderades till 90% med att sova för att jag drog på mig någon muterad monsterförkylning, men tack vare det överdrivna sovandet har jag mått hyfsat fint resten av veckan!

Under en av städdagarna kände jag att det var dags:
Chokladen som legat och plågat mig vid TVn och i sovrummet skulle ryka. Jag lyckades bevisa för mig själv att jag har självdisciplin, för trots att ha sneglat på dom time and time again i över 20 dagar så har jag ändå lyckats hålla mig choklad-fri.

 

Kära storebror ville ha sällskap på sin morgonpromenad 05.30 och lagom tills jag vaknade var det så dimmigt att man inte såg näven framför sig eller kunde höra sina egna tankar tack vare det smattrande spöregnet.

Mitt försök till att vara rolig och spydig denna morgon kom och bit me in the ass så att säga för det slutade ändå med en morgonpromenad på en halvmil.

 
 
Dagen därpå kände både jag och bror oss peppade trots samma eländiga väder, men Kim som vaknade och insåg att jag inte var hemma fick sig en smärre shock.

 

Och nu är det fredag. Ljuva ljuva fredag.
Saker som ska göras och fixas, installation av diskmaskin inbokad (Wow... har diskat för hand sen december nu och vant mig vid det. Det här kommer bli så ovant och awesome!).
Nästa vecka kommer bli fullt ös:ig på både gott och ont. Det roligaste är nog att jag har bokat in en tid för att gaddas (yay)! Sen fyller ju Sebastian år också!Ps. Provade att göra vegansk mannagrynsgröt på mandeldryck i veckan. Det var svingott!